Cărți

Christian Sabbath

 

 

Broșura „The Christian Sabbath” conține patru articole publicate de revista The Catholic Mirror în legătură cu păzirea poruncii a patra și protestanții care stau sub motto-ul „sola scriptura”. Pentru a citi broșura în limba engleză sau pentru a o copia pe calculatorul dumneavoastră dați click pe iconița de mai jos.

Acrobat-Reader

 

clifton3

 

 

The Clifton Tracts este o lucrare teologică care prezintă cititorului sub formă de întrebări și răspunsuri mai multe doctrine catolice. Acesta este volumul al treilea al lucrării, pus în formă digitală de Google, iar la pagina 156 se găsește întrebarea pe care catolicii o adresează protestanților în legătură cu ziua de odihnă. Pentru a accesa documentul apăsați pe iconița de mai jos.

Acrobat-Reader

ibu

 

 

Istoria bisericească universală, curs predat de Eusebiu Popovici la Facultatea de teologie ortodoxă de la Cernăuți. În acest volum este tratată istoria până în anul schismei. Click pe iconița de mai jos.

Acrobat-Reader

 

 

Galateni

Multă lume se simte încurcată când citește Epistola către Galateni. Pavel, în epistolele sale, a înălţat legea ca fiind „sfântă, dreaptă şi bună” (Romani 7:12). Dar în Galateni se părea că el se contrazice. Mai mult, el ne vorbește despre ce înseamnă moartea împreună cu Hristos și ce este biruința asupra păcatului. Care este relația dintre Evanghelie, legăminte, lege și credință? Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări studiază această carte. Click pe iconița de mai jos.

 

Acrobat-Reader